Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel ile Veri Analizinin Sırları: Önceki Gün Ay Dönem Yıl Hesaplamaları

Excel ile Veri Analizinin Sırları: Önceki Gün Ay Dönem Yıl Hesaplamaları
12 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel ile Veri Analizinin Sırları: Önceki Gün Ay Dönem Yıl Hesaplamaları

Excel ile Veri Analizi Yapmanın Püf Noktaları

Verilerin insan hayatında ve iş dünyasındaki artan önemi göz önüne alındığında, veri analitiği ve onu kullanma becerisi bir gereklilik olmuştur. İşte bu noktada Excel devreye girer. Excel, birçok işletme tarafından tercih edilen ve en çok kullanılan veri analiz aracıdır.

Excel ve Veri Analizinde Önemi

Excel, veri setlerinden uygun bilgiyi toplamak ve analiz etmek, verileri çeşitli yollarla görselleştirmek ve yeni stratejiler oluşturmak için çalışanların işini kolaylaştırır. Bu yetenekler ile kullanıcılar Excel Eğitimleri sayesinde veriye dayalı kararlar alabilir.

Excel ve Power BI Kullanımı

Excel'deki veri analitikleri yetenekleri, 'A'dan Z'ye Power BI Kullanımı' ile daha da genişletiliyor. Bu, veri analizinden anlamlı bilgileri kolayca çıkarmanıza yardımcı olur. A'dan Z'ye Power BI Kullanımı eğitim setine ek olarak, Vidoport'ta özellikle 'Önceki Gün Ay Dönem YIL Hesaplamaları' derinlemesine anlatılmıştır. 

Vidoport'ta Excel ve Power BI eğitimlerimize ek olarak, Yıllık Üyeliklerimiz sayesinde tüm eğitimlerimizden sınırsız yararlanabilirsiniz. Yıllık üyeliğin detaylarını buradan inceleyebilirsiniz. Eğitim setlerimizle yeteneklerinizi geliştirin ve iş dünyasında daha başarılı olun.

En Başa Dön