Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Sıfırdan İleri Düzey'e LibreOffice Calc Eğitimi ve Haftanıngünü İşlevinin Kullanımı

Sıfırdan İleri Düzey'e LibreOffice Calc Eğitimi ve Haftanıngünü İşlevinin Kullanımı
30 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Sıfırdan İleri Düzey'e LibreOffice Calc Eğitimi ve Haftanıngünü İşlevinin Kullanımı

LibreOffice İle İş Dünyasında Başarınızı Artırın

İş dünyasında üretkenliği ve verimliliği arttırmak için güçlü ve uygun maliyetli yazılımlara ihtiyaç vardır. LibreOffice'in bu duruma tam karşılık gelen bir çözüm olduğunu söyleyebiliriz. Hem ticari, hem de kişisel kullanım için mükemmel bir seçim olan LibreOffice, bir ofis yazılım paketi olarak çeşitli yazılımları içinde barındırır.

LibreOffice Çalışma Paketi Neleri İçerir?

Text Document (Writer), Spreadsheet (Calc), Presentation (Impress), Database (Base), Drawing (Draw) ve Math olmak üzerine toplam altı uygulama içerir. Bu nedenle çeşitli görevler için LibreOffice, mükemmel bir çözüm olabilir. 

'Sıfırdan İleri Düzey'e LibreOffice Calc' eğitim seti

Bu çerçevede Vidoport'da sunduğumuz 'Sıfırdan İleri Düzey'e LibreOffice Calc' eğitim setimiz, LibreOffice kullanıcıları için faydalı bir kaynak olabilir. Bu eğitim seti, en temel seviyeden başlayarak Calc programına hakim olmayı ve bilgisayarınızdaki verileri en iyi şekilde yönetmeyi hedefler.

'Haftanıngünü işlevinin kullanımı'

Eğitim setinde yer alan 'Haftanıngünü işlevinin kullanımı' dersi, verilerin analizi ve raporlanması açısından çok büyük önem taşıyor. Bu işlev, belirli tarih içerisindeki hafta günlerini belirlemenizi ve verileri üzerine işlemler yürütmenizi sağlar.

Merhaba eğitim takipçisi dostlar, sizlere harika bir haberimiz var! Artık Vidoport'ta mevcut olan eğitimlerimizin hepsine Yıllık Üyelik avantajları ile ulaşabilirsiniz. Böylelikle siz de 'Sıfırdan İleri Düzey'e LibreOffice Calc' eğitim setimiz dahil bütün LibreOffice Eğitimleri'ne ve daha birçok pratik eğitim setine uygun fiyatlarla erişebilirsiniz. Erken kaydolarak Yıllık Üyelik avantajlarımızdan faydalanabilirsiniz.

En Başa Dön