Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Veri Analizi: DÜŞEYARA Fonksiyonunun İncelikleri

Excel Veri Analizi: DÜŞEYARA Fonksiyonunun İncelikleri
11 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Veri Analizi: DÜŞEYARA Fonksiyonunun İncelikleri

Excel’de DÜŞEYARA Formülünü Kullanmanın Püf Noktaları

Excel tablolarında veri analizi yapma ihtimali yüksek bir yetenektir. Özellikle iş günlerini belirlemenizi sağlayan DÜŞEYARA fonksiyonunu kullanabiliyor olmak büyük bir avantaj sağlar. Bu blog yazımızda, "DÜŞEYARA Formülü Excel'de Nasıl Kullanılır?" eğitim setimizde öğrendiklerimizi paylaşıyoruz. 

DÜŞEYARA Fonksiyonunun Özellikleri

DÜŞEYARA fonksiyonu, Excel’de belli bir hücre aralığında belirli bir değeri bulma işlevi görür. Bu dersimiz, özellikle , 'DÜŞEYARA fonksiyonu ile iş günlerini bulmak' üzerine olacak.

DÜŞEYARA fonksiyonu ile iş günlerini bulmak

DÜŞEYARA fonksiyonu ile iş günlerini bulmak işlemini daha detaylı anlatarak iş günlerini nasıl filtreleyebileceğiniz hakkında ipuçları vereceğiz.

Yukarıdaki bilgiler ışığında, veri analizinde daha başarılı olacaksınız. Eğer daha fazla yardıma ihtiyaç duyarsanız, web sitemizde Excel Eğitimleri bulunmaktadır. 

Vidoport’un sunmuş olduğu Excel Eğitimleri, işinizi daha hızlı ve daha etkili bir şekilde gerçekleştirmenin keyfini sürdürmenizi sağlar. Şimdi, Yıllık Üyeliğimize katılarak tüm Excel eğitimlerine bir yıl boyunca sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Yıllık Üyelikler ile tüm Excel videolarımıza erişim sağlayabilirsiniz ve bunları istediğiniz zaman, istediğiniz yerde izleyebilirsiniz. Yıllık Üyeliklerin satışlarına katılarak bu harika fırsatı kaçırmayın ve Excel becerilerinizi geliştirmeye başlayın.

En Başa Dön