Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel YERİNEKOY Formülünün Kullanımı: Ad ve Soyadları Ayırmak

Excel YERİNEKOY Formülünün Kullanımı: Ad ve Soyadları Ayırmak
15 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel YERİNEKOY Formülünün Kullanımı: Ad ve Soyadları Ayırmak

Excel ile ad ve soyadları ayırmanın kolay yolu: YERİNEKOY Formülü

Veri işleme adına en esnek ve etkili araçlarından biri olan Excel üzerine sıkça bilgi paylaşmaktayız. Bugün sizlere Excel Metin Formülleri arasında yer alan ve ad ve soyadları ayırma işlemini kolaylaştıran bir formül olan 'YERİNEKOY Formülü' nden bahsedeceğiz.

Excel Metin Formülleri ile veri işleme

Excel metin formülleri, metin verileri ile çalışırken kullanılan bir dizi kullanışlı işlevidir. Bu işlevler sayesinde metinleri ayırabilir, birleştirebilir, istediğiniz şekilde formatlayabilir ve daha birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Excel Eğitimleri setimizin bir parçası olan bu formülleri detaylı bir şekilde ele alıyoruz. 

YERİNEKOY Formülü ile Ad ve Soyadları ayırmak

Ad ve Soyadları içeren bir metni ayırmak, belirli durumlarda karmaşık ve zaman alıcı bir süreç olabilir. Ancak, Excel'in 'YERİNEKOY' fonksiyonu ile bu işlemi hızlı ve hatasız bir şekilde gerçekleştirebiliriz. YERİNEKOY Formülü ile Ad ve Soyadları ayırmak dersimizde bu formülün nasıl kullanıldığını detaylı olarak anlatıyoruz.

Vidoport Yıllık Üyelik ile Eğitimlere Sınırsız Erişim

Yıllık Üyelik avantajlarından yararlanarak 'Excel' da dahil olmak üzere tüm eğitim setlerimize sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Eğitimlerinizi hesabınızdan istediğiniz cihazla izleme imkanına sahip olacağınız gibi, eğitim setlerimize satın almadan önce önizleme ile göz atabilirsiniz. Yıllık üyelik ile eğitimlerimize her zaman, her yerde erişim sağlayın!

En Başa Dön