Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

İleri Düzey Excel Eğitimleri: Subtotal ile Verileri Gruplama ve Toplama

İleri Düzey Excel Eğitimleri: Subtotal ile Verileri Gruplama ve Toplama
31 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

İleri Düzey Excel Eğitimleri: Subtotal ile Verileri Gruplama ve Toplama

Excel: İş Dünyası İçin Vazgeçilmez Bir Araç

İş dünyası söz konusu olduğunda, Excel'in önemi yadsınamaz. Data analizlerinden, hesaplama işlemlerine, raporlamadan grafik oluşturmaya kadar birçok alanda Excel vazgeçilmez bir araçtır.

İleri Düzey Excel Eğitimleri

Excel'in sunduğu geniş olanaklardan yararlanabilmeniz için yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekiyor. İşte tam da burada 'İleri Düzey Excel - [ENG]' isimli eğitim setimiz devreye giriyor. Bu eğitim seti sayesinde Excel hakkındaki bilgi ve becerilerinizi ciddi anlamda geliştirebileceksiniz.

Subtotal ile Verileri Gruplayıp, Toplam Almak

Eğitim setimizdeki derslerden biri olan 'Subtotal ile verileri gruplayıp, toplam almak' dersinde, verilerinizi daha anlaşılır hale getirmenin ve performansınızı artırmak için kullanabileceğiniz subtotal fonksiyonunu nasıl kullanacağınızı öğreteceğiz. Bu ders, veri analizi ve raporlama alanlarında sıkça karşılaşılan bir durumu ele almakta ve çözüm sunmaktadır.

Yıllık Üyelik olanlar için, bu ve bunun gibi birçok farklı ve önemli konuda eğitimlere sınırsız erişim sağlıyoruz. Excel'de uzmanlaşmak ve iş dünyasında bir adım önde olmak için Yıllık Üyeliklerimize göz atabilirsiniz. 'Excel' videolarını içeren eğitim setlerimize de Yıllık Üyelik ile erişim sağlayarak satışlarını artırabilirsiniz. Başarıya giden yolda Vidoport'un eğitim setlerinin sizinle olmasını dileriz.

En Başa Dön