Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

LibreOffice Programlarında Word Formatında Kaydetme Özelliği Nasıl Kullanılır?

LibreOffice Programlarında Word Formatında Kaydetme Özelliği Nasıl Kullanılır?
06 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

LibreOffice Programlarında Word Formatında Kaydetme Özelliği Nasıl Kullanılır?

LibreOffice Programlarına Yeni Bir Yaklaşım: Word Formatında Kaydetme

Çalışanlarımızla birlikte, Vidoport ekibi olarak sürekli yeni konular öğreniyoruz ve size bunları öğretmek için sabırsızlanıyoruz. Bu kez, size sıklıkla karşılaştığınız bir sorunu çözmenizi sağlayacak bir ders yaptık: "Dosyalarınızı Word Formatında Kaydetmek".

LibreOffice'de Word Formatında Kaydetme

Office programlarını kullanmaya alışkın olan birçok kişi, LibreOffice programlarına geçtiğinde bazı sorunlar yaşayabiliyor. Ancak dersimiz sayesinde, artık LibreOffice'de dosyalarınızı rahatlıkla Word formatında kaydedebileceksiniz. Daha fazla detay için dersimize mutlaka göz atın.

Tüm LibreOffice Eğitimleri Elinizin Altında

Çalıştığımız "LibreOffice Programları Kullanmak" eğitim seti, bu programları kullanma ve işlerinizi daha verimli hale getirme yolunda ipuçları dolu bir rehber. Eğer LibreOffice'ı daha verimli kullanmayı öğrenmek isterseniz, LibreOffice Eğitimleri setimizi incelemelisiniz.

Yıllık Üyelikle Eğitim Setlerine Tam Erişim

LibreOffice'i ve daha birçok popüler yazılımı içeren eğitim setlerimize sahip olmanın en ekonomik yolu Yıllık Üyelik satın almaktır. Yıllık üyelikle Vidoport'un sunduğu tüm eğitimlere sınırsız erişimin keyfini çıkarabilirsiniz. Üstelik tüm bu bilgiye uygun fiyat ve esnek ödeme seçenekleriyle sahip olacaksınız. Eğitimlerimize yıllık üye olarak erişmek, hem kariyerinizi hem de bütçenizi düşünen en akıllı yoldur.

En Başa Dön