Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

MAC Kullanıcıları İçin: Sıfırdan İleri Düzeye Excel Eğitim Seti

MAC Kullanıcıları İçin: Sıfırdan İleri Düzeye Excel Eğitim Seti
21 Eylül, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

MAC Kullanıcıları İçin: Sıfırdan İleri Düzeye Excel Eğitim Seti

MAC Kullanıcıları İçin "Excel: Sıfırdan İleri Düzeye Excel Öğrenin" Eğitimi

İyi bir iş hayatı sağlamanın ve verimliliği arttırmanın önemli bir yolu, veri analizi ve işlem yeteneklerine hakim olmaktır. Ve tüm dünyada en çok kullanılan veri analizi aracı hiç şüphesiz Excel’dir. Ancak birçok Mac kullanıcısı, Excel'in Windows versiyonundan farklı olduğunu ve özelliklerinin biraz daha sınırlı olduğunu belirtmektedirler. Bu kısıtlamalar, döküman oluşturma ve düzenlemeden, karmaşık formüllere, hatta veri analitiklerine kadar birçok alanda kendini gösterebilmektedir.

Sıfırdan İleri Seviye Excel Eğitimi

Vidoport, tüm bu ihtiyaçları karşılamak için 'MAC için Excel : Sıfırdan İleri Düzeye Excel Öğrenin' adlı bir eğitim seti sunmaktadır. Bu eğitim içerisinde, Excel tablolarından, geliştirilmiş formüllere, çeşitli bilgiyi filtreleme, analiz etme ve yorumlama yöntemlerine kadar tüm araçları ve özellikleri tanıtmaktadır. Excel Eğitimleri kategorisinde bulabilirsiniz. 

Renklere ve Simgelere Göre Filtreleme

Eğitim setinin öne çıkan bölümlerinden biri de kesinlikle 'Renklere, Simgelere göre Filtreleme Yapmak'. Bu ders, Mac için Excel'de verilerinizi hızlı ve etkin bir şekilde nasıl filtreleyeceğinizi anlatan ayrıntılı bir rehberdir. Bu teknik, büyük veri setlerini yönetirken hayati bir zaman tasarrufu sağlar ve daha önemlisi, analiz ve raporlama için verilerinizi hızlı bir şekilde düzenlemenize olanak tanır. Bu dersi 'Renklere, Simgelere göre Filtreleme Yapmak' linkinden bulabilirsiniz.

Artık Mac kullanıcılarının, PC kullanıcılarındaki kadar güçlü ve verimli Excel becerilerine sahip olması için bir engel kalmadı. Vidoport'un sunmuş olduğu bu eğitim seti, sadece tıkınız kadar uzağınızda.

En Başa Dön