Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel ve Office'i Ücretsiz Öğrenin: Kapsamlı Rehber

 Excel ve Office'i Ücretsiz Öğrenin: Kapsamlı Rehber
30 Mart, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel ve Office'i Ücretsiz Öğrenin: Kapsamlı Rehber

Microsoft Office Ücretsiz Kullanma Nasıl Yapılır?

Microsoft Office, özellikle Excel olmak üzere, iş ve eğitim dünyasında en çok kullanılan yazılımlardan biridir. Peki, bu güçlü araçları ücretsiz nasıl kullanabilirsiniz? Microsoft, öğrenciler ve eğitimciler için Office 365 Eğitim paketini ücretsiz sunmaktadır. Bu paket, bir okul e-posta adresiniz varsa erişilebilir ve Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve Microsoft Teams'i içerir.

Ayrıca, Microsoft'un resmi web sitesinde yer alan Office Online, herkesin ücretsiz olarak kullanabileceği Word, Excel ve PowerPoint'in web versiyonlarını sunar. Bu hizmetler, temel doküman oluşturma, düzenleme ve paylaşma işlemleri için mükemmeldir ve herhangi bir yazılım yüklemenizi gerektirmez.

Excel Kaç Günde Öğrenilir?

Excel'in öğrenilme süresi, kişinin bilgisayar ve özellikle elektronik tablolarla önceden sahip olduğu deneyime bağlı olarak değişiklik gösterir. Temel işlevler ve basit formüllerle başlayarak, birkaç gün içinde temel Excel bilgilerine hakim olmak mümkündür. Ancak, Excel'de ustalaşmak ve ileri düzey özelliklerini, formüllerini ve veri analizi tekniklerini öğrenmek istiyorsanız, bu süre birkaç hafta hatta aylar sürebilir.

Öğrenme sürecini hızlandırmak için, videolu eğitimler, çevrimiçi kurslar ve pratik yapma fırsatlarından yararlanmak önemlidir. İlgili alanlarda gerçek dünya senaryoları üzerinde çalışmak, öğrendiklerinizi pekiştirmenin ve Excel becerilerinizi geliştirmenin en etkili yoludur.

Excel'i Kitaptan Öğrenmek İsteyenler İçin

Kitaplar, derinlemesine öğrenme ve kendi hızınızda ilerleme imkanı sunar. "İleri Düzey Excel 365" kitabı, Excel'i temel seviyeden ileri düzeye kadar öğrenmek isteyenler için harika bir kaynaktır. Bu kitap, genel Excel kullanımından veri analizi, Excel formülleri, dashboard raporlama ve query ekranlarına kadar her konuyu kapsar. İleri Excel Kitabı ile, kitabı basılı olarak satın alan herkese vidoport.com üzerinden tüm videolu Excel eğitimlerine 3 aylık ücretsiz erişim hakkı sunulmaktadır.

Kariyerinizde vidoport Uzmanları İle İlerleyin

Vidoport, iş ve eğitim dünyasında gerekli olan Excel'den SQL'e, PowerBI'dan Muhasebeye kadar çeşitli programların eğitimlerini sunan bir online platformdur. İster ofiste ister evde, kişisel ve mesleki gelişiminize katkıda bulunacak esnek öğrenme planları ve kolay kullanımlı arayüzü ile dikkat çeker. Hemen Üye Olun ve iş dünyasının ihtiyaç duyduğu becerilerle donanın.

En Başa Dön