Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Microsoft Word için Üstbilgi ve Altbilgi Vermek: Nasıl Yapılır?

Microsoft Word için Üstbilgi ve Altbilgi Vermek: Nasıl Yapılır?
16 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Microsoft Word için Üstbilgi ve Altbilgi Vermek: Nasıl Yapılır?

Microsoft Word'da Üstbilgi ve Altbilgi Vermek

Bir doküman oluştururken, özellikle birden çok sayfadan oluşan belgelerde, üstbilgi ve altbilgi vermek son derece önemlidir. Microsoft Word gibi bir kelime işlemci programı kullanıyorsanız, bu konuda size birçok özellik sunar. Bugün, sizlere nasıl etkili bir şekilde üstbilgi ve altbilgi verileceğini göstereceğim.

Üstbilgi ve Altbilgi: Nedir?

Üstbilgi ve altbilgi genellikle sayfanın üst ve alt marginalarında bulunan ve genellikle belgenin başlığını, sayfa numarasını veya tarihini içerir. 

Üstbilgi ve Altbilgi Nasıl Verilir?

'Üstbilgi ve Altbilgi Vermek' dersimizi takip ederek, bu konuda ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Bu ders 'Microsoft Word Eğitimi (2016 & 2019 & 365)' eğitim setimizin bir parçası olup, daha fazla bilgi ve beceri edinmek için tüm seti inceleyebilirsiniz.

Vidoport, hem bireylerin hem de kurumların bilgisayar yazılımı konusundaki becerilerini genişletmek için çeşitli Microsoft Word Eğitimleri sunmaktadır. Yıllık Üyelik seçeneği sayesinde tüm eğitimlerimize sınırsız erişim sağlayabilir ve kariyerinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz. Yıllık Üyelik paketlerimiz hakkında daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. 

Dilerseniz eğitim videolarımızı izleyerek daha fazla bilgi edinebilir ve Microsoft Word kullanarak daha etkili ve profesyonel belgeler oluşturmayı öğrenebilirsiniz.

En Başa Dön