Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Power BI Öğrenmek için eğitim setimiz yayında.

Power BI Öğrenmek için eğitim setimiz yayında.
27 Eylül, 2022 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Power BI Öğrenmek için eğitim setimiz yayında.

Power BI Programını Öğrenin.

Microsoft’un güçlü iş analitiği ve veri görselleştirme aracı olan Power BI Programının A’dan Z’ye anlatıldığı eğitim setimiz yayına aldık.

Güçlü bir iş analitiği ve veri görselleştirme programı olan Power BI programını, eğitmenimiz Müslüm GÜZEL anlatımıyla adım adım uygulamalı olarak öğrenmek ister misiniz?

Excel’den farklı bir yapı ve bağımsız bir program olan Power BI programında, Excel tablolarına, Sql datalarına bağlantılar kurarak, raporlar oluşturmak, Grafikler, tablolar oluşturarak, KPI’lar düzenlemeyi yapmayı kendi başınıza adım adım öğrenebilirsiniz.

Power BI, Büyük ölçekli şirketlerin kullanmaya başladığı Power BI programı, her ay düzenli güncellenen yapısı ile kullanıcıların yoğun olarak kullanmaya başladığı ve kullandıkça etkili raporlar oluşturdukları bir iş analitiği ve veri görselleştirme programı.

Eğitmenimiz Müslüm Güzel, adım adım Power BI kullanmaya başlama, grafiklerin veri görselleştirme de kullanılması, örnek projeler ile ilerleyerek size Power BI kullanmayı öğretiyor.

A’dan Z’ye Excel Power Query’i Kullanmak Eğitim Setimiz Yayında.

 

 

En Başa Dön