Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Tasarım Öğrenirken 3D Studio MAX ile CrossSection Tekniklerini Keşfedin

Tasarım Öğrenirken 3D Studio MAX ile CrossSection Tekniklerini Keşfedin
13 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Tasarım Öğrenirken 3D Studio MAX ile CrossSection Tekniklerini Keşfedin

Tasarımın İş Dünyasındaki Önemi ve Kullanım Alanları

Tasarım, her alanda olduğu gibi iş dünyasında da büyük önem taşır. Bir ürünün ya da hizmetin nasıl algılandığını, kullanıcı deneyimini ve hatta marka algısını bile etkiler. Artık sektör ne olursa olsun, estetik ve kullanılabilirlik değerleri göz önünde bulundurularak Tasarım yapılıyor.

Tasarım Eğitimleri Neden Önemli?

Tasarım yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz ve mevcut yeteneklerinizi çeşitli uygulamalarla arttırabileceğiniz Tasarım Eğitimleri, profesyonel kariyerinizi bir adım öteye taşıyabilecek araçlardır.

3D Studio MAX ve CrossSection ile Tasarıma Yeni Bir Soluk

3D Studio MAX Öğrenin eğitim setimiz, tasarım becerilerinize üçüncü bir boyut ekleyerek özgün ve dikkat çeken projeler oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Bu eğitim seti içinde bulunan CrossSection dersi, 3D modelleme tekniklerini ve eşsiz tasarımlar yaratmanın inceliklerini öğretir.

Yıllık Üyelikler ve Tasarım Eğitim Setlerimiz

Yıllık Üyeliklerimiz ile tasarım videolarını içeren eğitim setlerimize erişebilir ve yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Üyeliklerimizi ve eğitim setlerimizi incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. Bu yıl boyunca sınırsız erişim hakkı ile tasarım dünyasına adım atmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

En Başa Dön