Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Word, Excel, PowerPoint, Outlook kullanmayı öğrenmek

Word, Excel, PowerPoint, Outlook kullanmayı öğrenmek
18 Eylül, 2022 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Word, Excel, PowerPoint, Outlook kullanmayı öğrenmek

Word, Excel, PowerPoint Kullanmayı Öğrenmek İster misiniz?

İş dünyasının en çok kullanılan programlarından olan, Microsoft Excel, Word, PowerPoint, Outlook'u A’dan Z’ye öğrenmek için farklı yollar olsada en iyisi ve en uygun yöntem vidoport üzerindeki eğitim videolarıdır.

Herhangi bir bilgisayar kursuna gitmeye gerek kalmadan, kendi başınıza Word, Excel, PowerPoint öğrenmek için vidoport.com üzerindeki eğitimlerden yararlanabilirsiniz. vidoport üzerindeki eğitimler sıfırdan başlayarak ileriye doğru gittiği için, istediğiniz konuyu öğrenmeye hemen başlayabilirsiniz. 

vidoport üzerindeki eğitim videoları ile

- İstediğiniz konuyu, istediğiniz zamanda öğrenirsiniz. 

- Anlamadığınız konuları tekrar izlersiniz, uygularsınız. 

- Uygulama dosyalarını indirerek, daha hızlı öğrenirsiniz. 

vidoport üzerindeki eğitim setlerine göz atmak için tıklayınız. 6 taksit fırsatıyla üye olmak için Üyelik ücretlerimize göz atın

Excel Kullanmayı Nasıl Öğreniriz?

Excel kullanmayı öğrenmek farklı yöntemler bulunur. Excel'i öğrenmek için öncelikle yapmak istediğiniz bir hesaplama, oluşturmak istediğiniz bir grafik, tablo olması gerekir. Satırların ve sütunların kesişmesinden oluşan Excel tablolarının kullanımını sıfırdan öğrenmek için örnek bir tablo oluşturmalı ve bu tablo üzerinden ilerlemelisiniz. 

Excel'i Adım Adım Öğrenelim

Excel'i adım adım sıfırdan öğrenmek için vidoport üzerinde yer alan Sıfırdan Excel Öğrenme setimizden yararlanabilirsiniz. Sıfırdan başlayarak Temel ve Orta Düzey Excel bilgilerini içeren bu setimi ile Excel'i kullanmayı öğrenmeye başlayabilirsiniz. 

vidoport üzerindeki Excel eğitimleri ile Excel formüllerini kullanmak, Excel kullanımı öğrenmekExcel toplama işlemlerini yapmak, Excel eğitimi hakkında bilgiler edinmek, Excel toplama formülünü kullanmak ve Excel tablo oluşturma konularında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Excel eğitim setlerimize göz atmak için tıklayın

Aşağıda, Excel’de uzmanlaşacağınız konulardan sadece birkaç örneği verilmiştir:

- Etkili Excel tabloları oluşturma

- Büyük veri kümelerini yönetme, raporlama

- Excel'in en popüler ve çok aranan işlevlerinden bazılarının (Topla- Sum, Düşeyara-Vlookup, Eğer-If, Ortalama-Average, İndis-Index / Kaçıncı-Match ve daha fazlası…) kullanımınlarına hakim olma

- Excel PivotTablolar ile dinamik rapor oluşturma

Makrolar ve VBA'nın gücüne hakim olarak günlük Excel görevlerini otomatikleştirin

Excel eğitimlerimize hemen kaydolun ve Excel'de uzmanlaşmak ve uzman bir Excel kullanıcı olmak için bir sonraki adıma geçin!

Word Kullanmayı Nasıl Öğreniriz?

Word kullanmayı iyi bilmek iş dünyası için oldukça önemlidir. Word'un kullanımını öğrenmek, Sözleşmeler, Antlaşmalar, Raporlar, dilekçeler yazmak için kullandığımız Word programını öğrenmek için Word eğitimlerimize göz atın. 

Word eğitimlerimiz ile sıfırdan Word kullanmaya başlayarak, 

- Belgeler Oluşturmak

- Tablolar oluşturmak ve düzenlemek

- Adres-Mektup Birleştirme Özelliği ile işlerinizi daha hızlı yapmak

- İçindekiler tablosu oluşturmak gibi işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz. 

vidoport üzerinde bulunan Word eğitimleri ile iyi bir Word kullanıcısı olabilirsiniz. 

PowerPoint Kullanmayı Nasıl Öğreniriz?

Toplantıların vazgeçilmez özelliklerinden birisi olan Sunum yapma işleminde kullanılan PowerPoint programını öğrenmek için vidoport.com üzerindeki Sıfırdan İleri Düzeye kadar giden PowerPoint Eğitimlerimizden yararlanın. Sunum yapma işlemini belirli bir sırada ve mantıkta gitmezseniz, düzgün öğrenemeyebilirsiniz. 

PowerPoint ile etkili sunumlar oluşturmak, slayt geçişlerini düzenlemek, efektler ile çalışmayı öğrenmek için PowerPoint eğitimlerine göz atın.

Outlook Kullanmayı Nasıl Öğreniriz?

İş dünyasının en çok kullanılan programı olan Outlook programını tüm detayları ile öğrenmek için vidoport.com üzerindeki Outlook eğitimlerini izleyebilirsiniz. Outlook kullanarak mail göndermek, gruplar oluşturarak gruplara mail atmak, görevler ile çalışmayı öğrenmek için Outlook eğitimlerimize göz atın.

vidoport üzerindeki Excel, Ms-Office, SQL konularındaki yeteneklerinizi geliştirmek için vidoport.com sitemizi ziyaret ediniz. 
 

En Başa Dön