Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

LibreOffice Calc İle Büyükharf, Küçükharf, YazımDüzeni İşlevlerini Kullanma

LibreOffice Calc İle Büyükharf, Küçükharf, YazımDüzeni İşlevlerini Kullanma
16 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

LibreOffice Calc İle Büyükharf, Küçükharf, YazımDüzeni İşlevlerini Kullanma

'Sıfırdan İleri Düzey'e LibreOffice Calc: Büyükharf, Küçükharf, YazımDüzeni İşlevler'

Merhaba sevgili okurlar, bugün sizlerle 'Sıfırdan İleri Düzey'e LibreOffice Calc' eğitim setimizden bir kesit sunacağım. Bu eğitim setimiz, sıfırdan başlayarak üst düzeylere çıkmak isteyen ve sıkça kullanılan bir ofis yazılımı olan LibreOffice hakkında geniş çaplı bilgi sahibi olmak isteyenler için idealdir.

LibreOffice ile Çalışmaya Başlamak

LibreOffice, açık kaynaklı ve tamamen ücretsiz bir ofis yazılımıdır. Excel, Word, PowerPoint gibi popüler ofis yazılımlarının alternatifi olarak karşımıza çıkan Libreoffice, pek çok kişi ve kuruluş tarafından kullanılmaktadır.

'Büyükharf, Küçükharf, YazımDüzeni İşlevleri' - LibreOffice Eğitimi

'Büyükharf, Küçükharf, YazımDüzeni İşlevleri' dersimizde, LibreOffice’nin Calc uygulamasının sunduğu bu kritik işlevleri detaylı bir şekilde öğreneceksiniz. İster işinizde ister okulunuzda bu yetenekleri benzersiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Daha fazlasını öğrenmek için LibreOffice Eğitimleri kategorimize göz atabilirsiniz. Eğitimlerimizi takip etmek ve siz de LibreOffice ile çalışmalarınızı profesyonel bir şekilde yönetmek için Vidoport'a üye olmanızı tavsiye ederiz. 

Vidoport'ta Yıllık Üyelik seçeneklerimiz ile LibreOffice videolarımızın yanı sıra pek çok farklı eğitim setine de erişim sağlayabilir ve kişisel gelişiminize önemli bir katkıda bulunabilirsiniz.

En Başa Dön