Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Onay Kutularını Kullanarak Excel 365'te Tüm Satırları Boyamak

Onay Kutularını Kullanarak Excel 365'te Tüm Satırları Boyamak
13 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Onay Kutularını Kullanarak Excel 365'te Tüm Satırları Boyamak

Excel 365'te Onay Kutuları ile Tüm Satırları Boyamak

Excel 365 versiyonlarında kullanmaya başladığımız Onay kutuları özelliği, belirli bir seçeneği işaretlemenizi sağlar ve Excel'deki formların veya anketlerin bir parçası olarak sıkça kullanılır.

 

Excel bilen ve bu programı kullanabilen kişilerin dünyadaki ekonomik ve iş dünyasında önemli bir yeri vardır. Excel bilen kişilere duyulan ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Bu sebeple Vidoport olarak sizlere Excel bilgisini en hızlı ve etkili bir şekilde öğretecek Excel 365 Özellikleri ve Excel 365 Formüllerinin Kullanımı eğitim seti sunmaktayız.

Excel 365 ve Onay Kutuları

Excel 365'in oldukça kullanışlı bir özelliği olan Onay Kutuları, özellikle büyük veri tablolarında belirli satırları işaretlemeyi ve onlar üzerinde işlemler yapmayı çok kolaylaştırır. Bu özellikle 'Onay Kutularını Kullanarak Tüm Satırı Boyamak' gibi işlemleri hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

'Excel Eğitimleri' İmkanı

Excel 365'in birbirinden farklı yeteneklerini öğrenmek ve bu yetenekleri iş hayatınızda aktif bir şekilde kullanabilmek için Vidoport'un Excel Eğitimleri ni tercih edebilirsiniz.

Daha fazla eğitim videosuna erişim sağlamak ve kendinizi daha da geliştirmek isterseniz, VIDOPOST Yıllık Üyelik seçeneğini tercih edebilirsiniz. Yıllık Üyelik ile VIDOPOST üzerindeki Excel eğitim videolarının tamamına sınırsız erişim sağlarsınız. Yıllık Üyelik fiyatları ve ayrıntıları için tıklayınız.

En Başa Dön