Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

3D Studio MAX ile Modelleme ve Renderin Rolü

3D Studio MAX ile Modelleme ve Renderin Rolü
26 Eylül, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

3D Studio MAX ile Modelleme ve Renderin Rolü

3D Studio MAX ile Modelleme Yapmak ve Renderin Rolü


 
3D modelleme dünyasına meraklı herkesin aşina olduğu 3D Studio MAX ile Modelleme , dijital ortamda üç boyutlu nesneler ve sahneler oluşturmanın altın standartlarından birini temsil ediyor. 

Tasarımda Modelleme

Tasarım süreci, özellikle 3D dünyasında, tamamlamayı düşlediğiniz projeyi canlandırmanın ilk adımıdır. 3D Studio Max ile modelleme yaparken, öncelikli olarak kendi tasarım öğenizin temel geometrisine karar verirsiniz; ardından bu temel geometriyi daha karmaşık yapılar oluşturacak şekilde birleştirir, ayarlar ve üzerinden geçersiniz.

Render Rolü

Modelleme tamamlandıktan sonra, oluşturduğunuz modelin görsel temsili için render işlemine ihtiyaç duyarsınız. 'Render Nedir?' sorusunun en basit cevabı; bilgisayarınıza, modelinizin çizimini tamamen siyah bir ekrandan mümkün olan en gerçekçi biçimde almasını söylemektir. 

Bizimle birlikte 'Tasarım Eğitimleri' alarak, 3D modelleme ve render işlemleri konusunda bilgilerinizi tatbik etme ve uygulamalı bir tecrübe kazanma şansına sahip olabilirsiniz. Gelin ve bu eğitim yolculuğuna bizimle birlikte başlayın.

En Başa Dön