Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

DÜŞEYARA Formülüyle Veri Analizi: İki Tabloyu Birleştirme

DÜŞEYARA Formülüyle Veri Analizi: İki Tabloyu Birleştirme
02 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

DÜŞEYARA Formülüyle Veri Analizi: İki Tabloyu Birleştirme

DÜŞEYARA Formülü ile Veri Birleştirmenin Püf Noktaları

DÜŞEYARA Formülü Nedir?

DÜŞEYARA formülü, Excel'in oldukça kullanışlı ve güçlü bir fonksiyonudur. Bu formül, bir anahtar değer arayarak belirtilen veri tablosu içinde eşleşen değeri bulmanıza ve çekmenize olanak sağlar. Bu sayede geniş veri tablolarında hızlı ve verimli şekilde analiz yapabilme yeteneği kazanırsınız. 

Bu formülün nasıl kullanıldığına dair daha fazla bilgi almak için 'DÜŞEYARA Formülü Excel'de Nasıl Kullanılır?' başlıklı eğitimimizi inceleyebilirsiniz. 

İki Ayrı Tabloyu Tek DÜŞEYARA ile Birleştirme

İki ayrı tabloyu tek bir DÜŞEYARA formülü ile nasıl birleştirebileceğinizi merak ediyorsanız, size yardımcı olmak için oluşturduğumuz 'İki ayrı tabloyu tek DÜŞEYARA ile bileştirmek 1. Örnek' dersine göz atabilirsiniz. Bu ders, bu formülün pratik kullanımı hakkında size kapsamlı bir perspektif sunmayı amaçlar. 

Vidoport Eğitimleri ile Excel'deki DÜŞEYARA formülü ve diğer birçok karmaşık formül hakkında daha çok bilgi edinme fırsatı bulabilirsiniz. Bu eğitimler, Excel yeteneklerinizi geliştirerek veri analizi ve raporlama görevlerinizi kolaylaştırma konusunda size yardımcı olacaktır.

Yazımızın içerisinde belirttiğimiz eğitimlere erişim sağlamak için Vidoport'un Yıllık Üyelik planlarından birini satın almanız yeterli olacaktır. Yıllık Üyelik planlarına bu linkten ulaşabilir, eğitimlerimize sınırsız erişim sağlama fırsatını yakalayabilirsiniz. 

Vidoport'un Yıllık Üyelik planlarıyla sınırsız eğitime erişim sağlayabilirsiniz. Excel'deki DÜŞEYARA formülü, SQL, PowerPoint gibi birçok farklı konuda uzmanlaşma fırsatını kaçırmayın. Yıllık Üyelik planlarımızı incelemek ve satın almak için buraya tıklayın. Eğitimlerimizle veri analizi ve raporlama yeteneklerinizi artırmak için hemen bize katılın!

En Başa Dön