Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de EĞER ve ORTALAMA Formülleri İle Şarta Bağlı Ortalama Bulma

Excel'de EĞER ve ORTALAMA Formülleri İle Şarta Bağlı Ortalama Bulma
17 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de EĞER ve ORTALAMA Formülleri İle Şarta Bağlı Ortalama Bulma

Excel: İş Dünyasının Vazgeçilmez Aracı

İş dünyasında verileri analiz etmek ve anlamak için en yaygın kullanılan araçlardan biri "Excel"dir. Verilerle çalışan her profesyonel, Excel formüllerine ve onların özelliklerine aşina olmalıdır.

Excel Formüllerinin Ortak Kullanımları

Excel formüllerinin kullanımı, işlem hızını artırır ve karmaşık hesaplamaları yönetmeyi kolaylaştırır. "Excel Formüllerin Ortak Kullanımları" eğitim setimize buradan ulaşabilirsiniz.

EĞER, ORTALAMA ve Şarta Bağlı Ortalama Bulma

"EĞER" ve "ORTALAMA" formülleri kombinasyonu, belirli bir duruma göre bir dizi sayının ortalama değerini bulmayı sağlar. "EĞER, ORTALAMA ile Şarta Bağlı Ortalama Bulmak" dersimize buradan ulaşabilirsiniz.

Şimdi, Vidoport'taki "Excel Eğitimleri"ne buradan ulaşabilirsiniz. Bu eğitimler sayesinde Excel becerilerinizi geliştirebilir ve kariyerinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Vidoport üzerindeki "Yıllık Üyelik"ler ile sınırsız eğitim fırsatına erişebilir ve Excel derslerimize her zaman ve her yerde ulaşabilirsiniz. Yıllık Üyelik seçeneklerimizi ve ücretlerini görmek için buraya tıklayın. 

Excel becerilerinizi geliştirebilmek ve iş dünyasındaki veri analiz yeteneklerinizi en üst düzeye çıkarmak için Vidoport'un Excel eğitimlerini kaçırmayın!

En Başa Dön