Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Zaman Fonksiyonlarını Kullanarak İleri Düzey Tarih ve Zaman

Excel'de Zaman Fonksiyonlarını Kullanarak İleri Düzey Tarih ve Zaman
22 Eylül, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Zaman Fonksiyonlarını Kullanarak İleri Düzey Tarih ve Zaman

Excel'de Zaman İşlevlerini Kullanarak Tarih ve Zaman Hesaplamaları

Excel, tarih ve saat hesaplamalarına yardımcı olacak bir dizi özellik ve fonksiyon sunar. Bu eğitim serisinde, Excel Tarih ve Saat Formülleri hakkında daha fazla bilgi edinerek, belirli bir saate saat, dakika veya saniye eklemeyi öğreneceksiniz.

Excel'deki Zaman Fonksiyonları

Excel'in zaman işlevleri, kullanıcılarına zamanla ilgili çeşitli hesaplamalar yapma esnekliği sunar. Bu işlevler, belirli bir zaman dilimini temsil eden bir sayı döndürür.

Zaman İşlevi ile Saat, Dakika ve Saniye Eklemek  

'Excel'de saatlere, Saat, Dakika, Saniye Eklemek, ZAMAN işlevi' dersimizde, belirli bir saate saat, dakika veya saniye eklemenin nasıl yapılabileceğini göreceksiniz. Bu işlev, zamanı saat, dakika ve saniye olarak girme yeteneği sağlar ve bunları bir Excel seri numarası olarak döndürür.

Eğer siz de Excel Eğitimleri'nde yer alan bu ve bunun gibi birçok bilgiye daha detaylı ve anlaşılır bir şekilde ulaşmak istiyorsanız, Vidoport'da size özel hazırlanmış eğitim setlerinden yararlanabilirsiniz. 

Eğitimlerimizi takip ederek, Excel'deki zaman işlevlerini kullanarak tarih ve zaman manipülasyonlarına hakim olabilir, Excel becerilerinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

En Başa Dön