Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Formüllerinden SATISEÇ ve SÜTUNSEÇ Formülü

Excel Formüllerinden SATISEÇ ve SÜTUNSEÇ Formülü
18 Aralık, 2022 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Formüllerinden SATISEÇ ve SÜTUNSEÇ Formülü

Excel 365 Formüllerinden olan SATIRSEÇ ve SÜTUNSEÇ formüllerini kullanarak, tablolarımızdan istediğimiz satırları ve sütunları seçebilirsiniz. vidoport üzerine yeni eklediğimiz SATIRSEÇ VE SÜTUNSEÇ eğitim videoları ile bu formüllerin kullanımlarını öğrenebilir ve kendi tablolarınıza uygulayabilirsiniz. 

SATIRSEÇ Formülünün kullanımı hakkında daha fazla bilgi için bu blog yazımıza göz atın. 

SÜTUNSEÇ Formülünün kullanımı hakkında daha fazla bilgi için bu blog yazımıza göz atın. 

SATIRSEÇ formülünün kullanımını öğrenmek için vidoport üzerindeki aşağıdaki resmin üzerine tıklayarak vidoport üzerindeki eğitim videosunu izleyebilirsiniz. 

SÜTUNSEÇ formülünün kullanımını öğrenmek için aşağıdaki resmin üzerine tıklayarak vidoport üzerindeki eğitim videosunu izleyebilirsiniz. SÜTUNSEÇ formülünü kullarak bir aralıktaki isediğiniz sütundaki verileri getirebilirsiniz. Excel'in 365 versiyonlarında kullanmaya başladığımız bu formül, yakın zamanda Excel'in en çok kullanılan formüllerinden birisi olacaktır.

SATIRSEÇ Formülü ve FİLTRE Formüllerini bir arada kullanmayı işlediğimiz bu eğitim videosu ile istediğimiz bir aralıktaki verileri filtreleyerek, vermiş olduğumuz şarta bağlı olarak bir aralıktaki seçtiğimiz sütunlardaki verileri nasıl getiririzi öğrenebilirsiniz. 

SÜTUNSEÇ Formülü ve FİLTRE Formüllerini bir arada kullanmayı işlediğimiz bu eğitim videosu ile istediğimiz bir aralıktaki verileri filtreleyerek, vermiş olduğumuz şarta bağlı olarak bir aralıktaki seçtiğimiz satırlardaki verileri nasıl getiririzi öğrenebilirsiniz. 

SÜTUNSEÇ Formülü, FİLTRE Formülü ve DÜŞEYYIĞ Formülünü bir arada kullanmayı işlediğimiz bu eğitim videosu ile istediğimiz bir aralıktaki verileri filtreleyerek, vermiş olduğumuz şarta bağlı olarak bir aralıktaki sütunlardaki verileri nasıl getiririzi öğrenebilirsiniz.

SÜTUNSEÇ Formülü ile seçtiğimiz bir aralıktaki son sütunu nasıl getirirsiniz. Bu eğitim dersimiz ile bu konuyu öğrenebilirsiniz. 

En Başa Dön