Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Formüllerinin Ortak Kullanımları: SAYIYAÇEVİR ve EĞER İşlevi

Excel Formüllerinin Ortak Kullanımları: SAYIYAÇEVİR ve EĞER İşlevi
22 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Formüllerinin Ortak Kullanımları: SAYIYAÇEVİR ve EĞER İşlevi

Excel Formüllerine Genel Bir Bakış: SAYIYAÇEVİR ve EĞER İşlevi

Dijital tabana dayalı modern iş dünyasında Excel büyük önem taşır. Yüzlerce işlevi ve formülü sayesinde veri analizi, finansal raporlama, envanter yönetimi ve çok daha fazlasını kolayca yapabilirsiniz.

Excel'in İş Dünyası İçin Önemi

Excel'in büyüklü küçüklü hemen hemen her işletme için olmazsa olmazlardan biri olduğunu söylemek kehanet olmaz. Excel Eğitimleri'ni tamamladığınızda veri yönetimi ve analizi gibi işlemleri kolayca gerçekleştirebilir hale geliyorsunuz.

SAYIYAÇEVİR ve EĞER İşlevi Nedir?

'a href="https://vidoport.com/excel-de-islevlerin-ortak-kullanimlari/sayiyacevir-islevi-ve-eger-islevi-ile-metin-seklindeki-degerleri-sayiya-cevirmek">'SAYIYAÇEVİR ve EĞER işlevi ile metin şeklindeki değerleri sayıya çevirmek Excel'deki formüllerden biridir ve bu formül sayesinde, metin şeklinde belirtilen değerleri sayıya çevirebilirsiniz. Bu işlev, veri analizinde çok kullanılan bir işlevdir ve genellikle veri temizleme sürecinde kullanılır.

Yıllık Üyelik planlarına baktınız mı? Bu eğitim setlerine sınırsız erişim sağlayan Yıllık Üyeliklerimiz ile 'Excel' video eğitimlerimize istediğiniz zaman, istediğiniz yerden erişim sağlıyorsunuz ve daha fazlasını öğrenme imkanı buluyorsunuz. Excel eğitimlerimizle, iş hayatınıza büyük bir değer katacak bilgiler edinebilirsiniz. Yıllık Üyelik satın alarak eğitimlerimize hemen başlayın!

En Başa Dön