Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel, MAC için Excel, Excel Eğitim Seti

Excel, MAC için Excel, Excel Eğitim Seti
02 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel, MAC için Excel, Excel Eğitim Seti

Microsoft Word: İş Hayatında Bir Zorunluluk

Microsoft Word, ofis ortamlarının vazgeçilmezi olarak karşımıza çıkar. İster bir rapor hazırlayın, ister bir mektup yazın, Word kullanıcı dostu arayüzü ve geniş özellikleri ile hemen her türlü metni oluşturmada kullanılır. Microsoft Word'ün bu kadar yaygın kullanılmasının sebebi, kullanıcılara metin düzenlemesi, yazım denetimi, tablolar, resimler ve grafikler oluşturma gibi çok geniş bir yelpazede işlem yapma imkanı sunmasıdır.

Microsoft Word Eğitimleri ile Word Becerilerinizi Artırın

Microsoft Word Eğitimleri sayesinde Word kullanımı ile ilgili tüm konulara hakim olabilirsiniz. İster yeni bir kullanıcı olun, isterse Word’de deneyimli bir profesyonel, size uygun bir eğitim seviyesi bulabilirsiniz.
 

'Word'de Belgenin En Üstüne ve Altına Fare İle Hareket Etme Yöntemleri' Dersi

Word'deki belgelerle çalışırken, belgenin başına veya sonuna hızlıca gidilmesi gerekebilir. 'Word'de belgenin en üstüne ve altına fare ile hareket etme yöntemleri' dersimizde bu navigasyon stratejilerini adım adım anlattık.

'Microsoft Word Kullanımı  (2010-2013 Versiyonları)' eğitim setimiz, bu ders ve daha pek çok dersi içeriyor. Bu eğitim seti üzerinden Word'ün tüm işlevlerini keşfedebilir, Word'ü daha verimli bir şekilde kullanma yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Vidoport’taki yıllık üyelikleri tercih ederek Yıllık Üyelik avantajlarından faydalanabilir ve 'Microsoft Word Kullanımı  (2010-2013 Versiyonları)' eğitim setine erişim sağlama fırsatını yakalarsınız. Word eğitimlerine ve diğer tüm eğitimlerimize sınırsız ve sürekli erişim imkanı sunuyoruz. Vidoport ile eğitime devam edin!

Önceki Blog Sonraki Blog
En Başa Dön