Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Power Query ve CSV Dosyalarından Bilgi Almak

Excel Power Query ve CSV Dosyalarından Bilgi Almak
04 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Power Query ve CSV Dosyalarından Bilgi Almak

Excel Power Query ile CSV Dosyalarından Bilgi Almanın Yolu

Veri analizi, iş ve finans dünyası için önemini her geçen gün artırıyor. Yine de, bu verilerin elde edildiği kaynaklar çeşitli olduğu gibi, onları kullanışlı bir biçime getirmek için gereken işlemler de bir o kadar karmaşık olabiliyor. Fakat endişe etmeyin, çünkü tam bu noktada Excel'in güçlü eklentisi Power Query devreye giriyor.

Excel Power Query ile CSV Dosyalarından Bilgi Almak

'CSV Dosyalarından Bilgi Almak' dersimizde, Power Query’in özelliklerini en iyi şekilde kullanarak CSV dosyalarından veri almanın en etkili yollarını öğrenebilirsiniz. Power Query, genellikle büyük miktarlarda ve karmaşık verileri olan dosyaları hızlı ve kolay bir şekilde işlemenizi sağlar.

Neden Excel Power Query Öğrenmelisiniz?

Power Query, dikkate değer bir veri manipülasyonu yeteneği sağlar. Verilerin her türlü ortamdan yüklenmesini, karmaşık dönüşümler ve filtrelerle temizlenmesini sağlar. Sadece bu bile veri analistlerine ve veritabanı profesyonellerine zaman kazandırır. 

'Excel Power Query Öğrenin' eğitim seti, veri dönüştürme yeteneklerinizi bir üst seviyeye taşımanızı sağlayacaktır. 'CSV Dosyalarından Bilgi Almak' dersi ile başladıktan sonra, bu süreci en iyi şekilde yönetmek için Power Query’i nasıl kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.

Vidoport’ta kurslarımız, bu gibi özel konulara değinen bir dizi 'Excel Eğitimleri' içerir. Neden kendinizi geliştirmek için bu güzel fırsatı değerlendirmiyorsunuz?

Eğitimlerimize sadece aylık değil, aynı zamanda yıllık olarak da üye olabilirsiniz. Yıllık Üyelik seçeneği ile sadece Excel eğitimlerine değil, muhasebe, PowerPoint, SQL, Word alanlarında da benzersiz eğitimlerimize erişim sağlayabilirsiniz. Birden fazla eğitim setine erişim sağlamak ve uzmanlık alanlarınızı genişletmek için bu fırsatı kaçırmayın.

En Başa Dön