Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel ve Power BI ile İş Dünyasında Veri Analizi

Excel ve Power BI ile İş Dünyasında Veri Analizi
26 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel ve Power BI ile İş Dünyasında Veri Analizi

Excel ve Power BI ile İş Dünyasında Veri Analizi

İş dünyasında etkili veri analizi ve raporlama yapmanın önemi her geçen gün artıyor. İşte bu noktada, Excel gibi güçlü araçları kullanmak büyük avantaj sağlıyor.

Excel'İn İş Dünyasındaki Rolü

Excel, veri analizi ve raporlama için oldukça geniş özellikler sunuyor. Hemen hemen her işletme, finansal analizden satış raporlamaya kadar pek çok işlevi yerine getirebiliyor. Bu yüzden Excel Eğitimleri büyük önem taşıyor.

Power BI ile Veri Görselleştirme

Excel ile elde ettiğimiz verileri daha anlaşılır ve etkili bir şekilde sunmamızı sağlayan başka bir araç ise Power BI. A'dan Z'ye Power BI Kullanımı eğitimimizde, Power BI'nin tüm özelliklerini detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Ayrıca, Power BI Proje Çalışmaları -09 dersimizde gerçek hayatta karşılaşabileceğiniz senaryolar üzerinden pratik yapma imkanı bulabilirsiniz.

Vidoport olarak, en güncel ve etkili Excel videolarını içeren eğitim setlerimizle hizmetinizdeyiz. Ayrıca, Excel ve Power BI derslerimiz dahil olmak üzere tüm eğitimlerimize erişmek ve bilgi birikiminizi genişletmek için Yıllık Üyeliklerimiz aracılığıyla Vidoport'un tüm faydalarından yararlanabilirsiniz. Bilgiye ulaşmanın ve gelişimin en hızlı ve etkili yolunu Vidoport ile keşfedin!

En Başa Dön