Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Outlook 2013: E-posta Kategorileri ile Etkili Çalışma Yöntemleri

Outlook 2013: E-posta Kategorileri ile Etkili Çalışma Yöntemleri
04 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Outlook 2013: E-posta Kategorileri ile Etkili Çalışma Yöntemleri

Outlook 2013: Etkili E-posta Yönetiminin Anahtarı

Bugün sizin için muhteşem bir haberimiz var! Vidoport'un en popüler eğitim setlerinden biri olan "Outlook 2013: E-posta, Kişiler ve Takvimi Kullanmak" eğitim setimizin inceliklerini burada ele aldık.

Outlook nedir?

Outlook, Microsoft'un bir yan ürünüdür ve dünya genelinde profesyoneller tarafından en çok kullanılan e-posta ve kişisel bilgi yöneticisidir. Outlook 2013, gelişmiş e-posta yönetim özellikleri, görevler, notlar, kişisel ve iş takvimleri, adres defteri işlevleri ve daha fazlasını içerir.

Outlook E-posta Kategorileri ile çalışmak

"Outlook E-posta kategorileri ile çalışmak, kategorileri adlandırmak" dersi, sizlere geniş kategoriler arası geçiş yeteneği ve geniş kapsamlı arama filtreleme seçenekleri sunar. 

Vidoport üzerindeki Yıllık Üyelikler ile tüm Outlook Eğitimlerine sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Outlook'u daha derinlemesine öğrenmek ve verimliliğinizi artırmak için Vidoport'un Yıllık Üyeliğine kaydolarak, Outlook ve daha pek çok farklı eğitim setlerimize sınırsız erişim sunuyoruz. Yıllık Üyeliklerimiz, sınırsız bilgiye ulaşmanız için büyük bir fırsat! Donanımlı bir profesyonel olmak için hemen kaydolun.
 

En Başa Dön