Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Windows 10'da Gereksiz Programları Kaldırmak Nasıl Yapılır?

Windows 10'da Gereksiz Programları Kaldırmak Nasıl Yapılır?
16 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Windows 10'da Gereksiz Programları Kaldırmak Nasıl Yapılır?

Windows 10'da Gereksiz Programları Kaldırma

Windows 10 işletim sistemi ile çalışan bir bilgisayar sahibiyseniz, sürekli kullanmadığınız fakat bilgisayarınızda yer kaplayan programları kaldırmak isteyebilirsiniz. Bu blog yazımızda, 'Windows 10'da Gereksiz Programları Kaldırmak' dersimiz üzerinden yola çıkarak bu işlemin nasıl yapılabileceğini anlatacağız.

Windows Kullanımı Ve Farklılıkları

Windows, dünya genelinde en çok kullanılan işletim sistemlerinden biridir. Dolayısıyla bu konuda kendinizi geliştirmenin pek çok faydası vardır. Windows Eğitimleri veren Vidoport platformunda, bu işletim sistemi üzerine birçok detaylı eğitim bulabilirsiniz.

Windows 10'da Gereksiz Programları Kaldırmak

Bir bilgisayarın performansını olumsuz etkileyen en önemli faktörlerden biri, gereksiz programların varlığı olabilir. Windows 10 Eğitimleri (Ücretsiz) seti içerisinde 'Windows 10'da Gereksiz Programları Kaldırmak' dersini de bulabilirsiniz. 

Yıllık Üyelik Metni: Vidoport üzerinde yer alan birçok eğitim setine Yıllık Üyelik satın alarak sınırsız erişim hakkı elde edebilirsiniz. Bu şekilde bütün Windows videolarını izleyebilir, bilgisayar bilgilerinizi genişletebilirsiniz. Üstelik yıllık üyelik satın alarak hem bütçe dostu bir seçenek yaratmış oluyorsunuz hem de eğitimlerin düzenli olarak takibini sağlamış oluyorsunuz. Yıllık Üyelik ile Windows 10'da gereksiz programları nasıl kaldırabileceğiniz konusunda da belirli bir bilgi birikimi elde etmiş olacaksınız. İstediğiniz zaman, istediğiniz yerde Vidoport'un kaliteli ve alanında uzman eğitmenlerinin videolarını izleyebilir, kendinizi geliştirebilirsiniz.
 

En Başa Dön