Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Word'de Sayfa Numaralarını Farklı Köşelere Eklemek Nasıl Yapılır?

Word'de Sayfa Numaralarını Farklı Köşelere Eklemek Nasıl Yapılır?
13 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Word'de Sayfa Numaralarını Farklı Köşelere Eklemek Nasıl Yapılır?

Microsoft Word'de Farklı Köşelere Numara Vermek?

Microsoft Word, iş dünyasında yaygın olarak kullanılan güçlü bir yazı işlem programıdır. İş raporları, mektuplar, faturalar ve daha pek çok önemli belge oluşturmak için kullanılabilir. 

Microsoft Word Kullanımı

Word Veri girişi, belge düzenleme ve formatlama gibi çeşitli işlevleri ve özellikleri sayesinde yüksek verimlilik sağlar. Microsoft Word'ü öğrenmek, iş dünyasındaki verimliliği ve etkinliği artırmak için önemlidir.

Microsoft Word Eğitimleri

Microsoft Word Eğitimleri aracılığıyla, programın temellerini ve gelişmiş özelliklerini öğrenebilirsiniz. 'Word'de sayfa numalarını farklı köşelere nasıl eklersiniz.' dersimiz gibi özel dersler, belge oluşturma süreçlerinizi optimize etmenin yollarını sunar. 

Word'de sayfa numaralarını farklı köşelere nasıl ekleyeceğinizi öğrenmek için 'Word'de sayfa numalarını farklı köşelere nasıl eklersiniz.' dersimize tıklayın ve 'Microsoft Word Eğitimi (2016 & 2019 & 365)' eğitim setimize göz atın.

Eğitimlerimizden en iyi şekilde yararlanmak ve diğer Microsoft Word video eğitimlerimize erişim sağlamak için yıllık üyeliğimizi düşünün. Daha fazla bilgi için tıklayın. Peki, daha ne bekliyorsunuz? Microsoft Word'e hâkim olun ve iş dünyasında bir adım öne geçin!

En Başa Dön